Log In

Loghează-te prin intermediul unei rețele sociale

sau procedura standarta de autentificare

Ai uitat parola?
Ai uitat parola?

Pentru recuperarea parolei introduceți adresa de e-mail

Înregistrare

Înregistrează-te prin intermediul unei rețele sociale

sau procedura standarta de autentificare

Acest site este protejat de reCAPTCHA și Google. Politica de confidenţialitate şi Termeni şi condiţii

MedGlobalFarm este una dintre primele companii de import şi distribuţie de produse parafarmaceutice pe piaţa din Republica Moldova înfiinţată de către Boris Granaci.

Este furnizorul lider de echipamente medicale performante,tehnică medicală,de laborator și consumabile pentru spitalele, centrele de diagnostic si laboratoarele de cercetare din Republica Moldova.Inclusiv se axează pe frumusețe,fiind și distribuitor de produse cosmetice. 

Timp de mai mulți ani, compania „MedGlobalFarm” ia parte la achizițiile publice, furnizând produse medicale instituțiilor medico-sanitare publice și private din R.Moldova. De asemenea, aceasta oferă clienților săi, un sistem flexibil de reduceri, metode convenabile de livrare și abordarea individuală a fiecărui client.

Datorită experienței și seriozității dovedite, am devenit partenerii unor companii de prestigiu din domeniu, garantând astfel cel mai bun raport calitate/preț.

Ca distribuitor oficial și exclusiv al producătorilor, căutăm permanent produse noi și inovatoare. Linia noastră de produse include acum produse fabricate în Spania, Italia, Germania, Rusia, Turcia, Malaysia,Polonia și alte țări.

 Scopul nostru este să găsim și să oferim clienților noștri produse de cea mai bună calitate, cu excelent suport tehnic la un preț atractiv.

Achiziționând produsele noastre, puteți fi sigur de calitatea și siguranța acestora. Toate mărfurile dețin certificate de calitate, care atestă faptul că au fost fabricate în strictă conformitate cu standardele medicale înalte, au fost depozitate și transportate cu respectarea cerințelor practicii internaționale de distribuție.

MedGlobalFarm – Sănătate și Frumusețe !

 

Lista este goală